Romantické víkendové pobyty pro dva


Jarní prázdniny - tipy na pobyty

16.02.2014 19:35

S dětmi nebo bez, o jarních prázdninách ve wellnessu rozmazli se přec!

Kdo z nás nemá rád péči o své já? Ještě, když pro to nemusí vůbec nic dělat? Vyberte si jeden z nabízených pobytů, ať už se sebou děti chcete nebo je necháte na hlídání babičkám!

Pro krásné chvíle s dětmi se přímo nabízí pobyt na Šumavě v hotelu Srní, kde mají děti k dispozici velké hřiště, ale i mnoho dalších způsobů sportovního vyžití. Dva dny v krásné, čisté šumavské přírodě potěší jak velké, tak i malé. Každý pokoj v hotelu má sprchový kout, barevnou TV se satelitem, telefon i rádio. Většina pokojů má i balkón, kde je možné pozorovat okolí, takříkajíc, s nadhledem. Parkoviště patřící hotelu je hotelovým hostům k dispozici zdarma. Můžete si pochutnat jak na české nebo zahraniční kuchyni, ale i na snídaňových teplých či studených bufetech, které jsou součástí ceny za pobyt. Využít můžete také wellnes s bazénem, bowling, stolní tenis, trampolínu, dětskou hernu, Wi - Fi a další, stačí si jen vybrat!

Skvostné okamžiky ve dvou v plné parádě vám umožní wellness pobyt v luxusním hotelu Abácie **** ve Valašském Meziříčí. Možnost ubytovat se je hned ve 24 pokojích světového standardu. V nekuřácké restauraci hotel nabízí tradiční i mezinárodní kuchyni v kombinaci s nápoji té nejvyšší kvality. Milovníci vína si bez pochyby přijdou na své! Své tělo svěřte zdejšímu wellness, odpočívejte u relaxační hudby, při romantickém světle a vnímejte příjemnou vůni okolo vás. V hotelu Abácie je možné zkusit mimo jiné thajské a havajské masáže, indickou kosmetiku, hydroterapii, termoterapii, soukromé SPA, rozmazlit se kosmetikou, na soláriu či protáhnout tělo na Power Plate!

Tak jak, s dětmi nebo bez? :)

—————

Zpět