Romantické víkendové pobyty pro dva


Namísto pomlázky vířivka a exotická masáž, i takhle lze trávit Velikonoce!

26.01.2016 15:26

Přivádí vás každoroční malování velikonočních vajíček a nekonečný zástup koledníků k šílenství? Ukryjte se před ním třeba do krásné přírody v okolí Národní parku Podyjí. Nebojte se dopřát si ten opravdový start po zimě, vždyť získaná energie vám poté vydrží na celou řadu dalších dnů!

Zažeňte zimu s důmyslnými wellness procedurami

Víkendové pobyty se v průběhu Velikonoc začínají v posledních letech uplatňovat stále častěji. Ty nejzajímavější velikonoční pobyty bývají spojené s nabídkou wellness procedur a celkovým odpočinkem těla i vaší mysli. Prodloužený velikonoční víkend je naprosto ideální příležitostí pro nabráni sil po náročné zimě. A protože psychická relaxace jde vždycky v ruku v ruce s tou fyzickou, nemají dobře sestavené wellness pobyty v krátkodobých odpočinkových programech téměř žádnou konkurenci.

Omezovat se nemusíte ani pokud je součástí vaší rodiny malé dítě či celá série potomků. Společnost dnes s dětmi počítá a tomuto nastolenému trendu se přizpůsobili i hoteliéři. Moc dobře vědí, že uštvaní rodiče jejich služby dál rozhodně nedoporučí. Proto jsou malým návštěvníkům k dispozici speciálně upravené koutky, herny a často i animační programy pod vedením zkušeným lektorů. Když rodiče mají jistotu, že je o jejich potomky skvěle postaráno, nic jim nebrání nerušeně relaxovat.

Hotel Savannah**** deluxe nabízí víc

Mezi jednotlivými nabídkami wellness hotelů často není snadné se zorientovat. Ovšem hotel Savannah**** deluxe můžeme s poklidným svědomím doporučit všem, kteří touží například po velkém plaveckém bazénu (22x8 metrů), sauně, parní lázni či specializovaném kardiofitness centru. Na své si přijdou i příznivci exotiky. Součástí nabídky jsou autentické ajurvédské wellness masáže a procedury prováděné pečlivě proškolenými a zároveň zkušenými terapeuty ze Srí lanky.

Velikonoční pobyt navíc disponuje volným vtupem do hotelového Wellness & Spa centra, animační programy pro děti a poukaz do dětského světa Kinderwelt a slevy na vybrané odpočinkové procedury. Pokud se rozhodnete opustit klidné zázemí hotelu, můžete zamířit například do nedalekých národních parků Podyjí a Thayatal či si prohlédnout četné historické památky.

Kompletní nabídka Velikonočních pobytů 2016

—————

Zpět