Romantické víkendové pobyty pro dva


Romantickému pobytu neodolá žádná žena! Kam vyrazit?

18.10.2015 07:16

romantický pobyt LAFONTEChcete vaši přítelkyni či manželku potěšit? Nebo si nutně potřebujete „něco vyžehlit“ a nevíte jak to napravit? Oba případy mají stejné – velice efektivní řešení. Pokud s vaší ženou vyrazíte na romantický pobyt ve dvou, zajisté ji překvapíte a potěšíte tak, že vám odpustí i neodpustitelné. Máme pro vás hned dva tipy na nezapomenutelné romantické pobyty.

 

 

1. Romantický pobyt v jižních Čechách pod zámkem Hluboká v hotelu Podhrad ****
Jižní Čechy řadíme mezi nejmalebnější místa České republiky, jelikož nabízí krásnou přírodu a celou řadu historických míst s neobyčejnou atmosférou. Vy byste se s vaší ženou měli vydat na romantický pobyt pro dva do hotelu Podhrad ****, který sídlí jen kousek od malebného zámku v Hluboké nad Vltavou. Těšit se můžete na ubytování v komfortním hradním/knížecím pokoji, ve kterém na vás bude čekat překvapení nejen v podobě lahve sektu, užijete si rovněž i romantické menu. Tento romantický pobyt zahrnuje i projížďku kočárem a jednorázový vstup do wellness spa RRC. Zažijete zde okamžiky plné odpočinku a romantiky, kdy si budete moci užívat jeden druhého plnými doušky.

2. Romantický pobyt v lázních Karlovy Vary v hotelu Lafonte ****
Historické město Karlovy Vary je pro romantické pobyty jako dělané. Nabízí okouzlující kolonády, které jsou lemovány kavárnami, takže postačí vyrazit na procházku a kouzlo města vás pohltí. Pokud si chcete pobyt zde řádně užít, doporučujeme romantický pobyt pro dva v hotelu Lafonte ****, který nabízí komfortní ubytování v poklidné části města. Romantický pobyt kromě ubytování v tomto hotelu zahrnuje například: večeři při svíčkách, vstup do privátní sauny nebo whirlpoolu, projížďku kočárem a další.

Radíme vám dobře – pokud chcete vaši vyvolenou skutečně potěšit, vyrazte na společný romantický víkend, kde si to patřičně užijete oba dva! Další nabídky najdete v sekci romantické pobyty pro dva.
 

—————

Zpět