Romantické víkendové pobyty pro dva


Romantický pobyt pro dva v Bílých Karpatech ve Wellnesshotelu Kopanice ****

03.03.2013 17:22

Bílé Karpaty je krajina rozkládající se mezi Moravou a Slovenskem. Tvoří je nespoutaná krajina, ale i krajina obydlená a opečovávaná člověkem. Bílé Karpaty zaujmou unikátní přírodou, malebnou krajinou a velkým počtem památek a dochovaných lidových obyčejů. Je to perfektní místo pro prožití příjemné letní či zimní dovolené.

Bílé Karpaty jsou zemí zaslíbenou pro pěší turisty i cykloturisty. Je zde mnoho značených tras a sedm naučných stezek. Cykloturisté mohou projet dálkovou Beskydsko-karpatskou magistrálu nebo prozkoumat některou z regionálních tras. Jinak zde naleznete řadu koupališť, tenisových kurtů, sportovních areálů, krytých bazénů, fitness center či jezdeckých klubů.

Ubytovat se můžete v některém ze zdejších hotelů. Potrpíte-li si na vysoký standard služeb, pak pro Vás jedinou možností zůstává Wellness hotel Kopanice. Je snadno dostupný, protože se nachází asi 8 km od hlavního dopravního tahu E50 Brno – Trenčín.

Hotel Kopanice je moderní nově otevřený hotel. Je ideálním místem, kde strávit dovolenou či romantický víkendový pobyt. Lidé si jej vybírají, protože se mohou spolehnout na výborné služby, klidné a čisté prostředí a i kvůli nádhernému výhledu na okolní zalesněnou přírodu.



Hotel nabízí 26 pokojů, z toho jsou 2 jednolůžkové pokoje, 20 dvoulůžkových pokojů a 4 rodinné suity. Všechny pokoje jsou nekuřácké. Jsou vybaveny moderním zařízením, LCD televizorem, telefonem, minibarem, pokojovým trezorem, přípojkou k internetu, fénem a koupelnou se sprchovým koutem a WC.

Pro hotelové hosty je k dispozici hotelová restaurace Vyhlídka. Ta má i letní terasu. Návštěvníkům je určena Kopanická restaurace s letní zahrádkou. Kromě toho se v hotelu nachází salonek vhodný pro pořádání rodinných oslav, svateb či firemních školení a akcí. V prostorách hotelu se nachází též vinárna a lobby bar. Hotel Kopanice má pro své hosty otevřené wellness centrum, hernu billiáru, a zajišťuje například půjčování kol či vybavení pro Nordic Walking.

Kompletní nabídka pobytů: www.vikendovepobyty.eu

—————

Zpět