Romantické víkendové pobyty pro dva


Romantický valentýnský pobyt pro dva na Moravě

02.02.2016 12:51

Valentýn pro dva Mlýn VelehradLáska na svou počest čisté náklonnosti získala své nenahraditelné místo v tradičním kalendáři. Každý rok 14. února můžete svému protějšku dokázat velikost svého upřímného citu vycházejícího z nitra vaší duše. Den svatého Valentýna není žádným novým svátkem nebo výstřelkem americké módy, nýbrž tradičním zvykem vycházející z pradávné minulosti starověkého Říma. Nenechte to pro tentokrát pouze na květině, která samozřejmě je symbolem těchto svátků a určitě by neměla chybět a vyzkoušejte unikátní nabídku ukrývající se pod službou valentýnské pobyty pro dva. Stačí svůj výběr destinace zacílit na tuzemskou oblast překypující láskou a vyzkoušet atmosféru Uherského Hradiště a přilehlého okolí.

Valentýnský pobyt v podmanivém Hotelu Mlýn

Celkem 7 kilometrů od Uherského Hradiště se rozléhá místo, kde svou hlavní úlohu sehrává bývalý cisteriánský klášter s románskou bazilikou. Jedná se doslova o bezkonkurenční oblast k prožití krásného zamilovaného odpočinku v páru. Valentýnské pobyty jsou za předpokladu správného výběru hotelu báječným zážitkem na dlouhou dobu.

Původ kláštera se odhaduje na 13. století, v jehož těsné blízkosti se nachází zrekonstruovaný objekt bývalého klášterního mlýna. Tento hotel je zasazen do krajiny malebné vesnice nesoucí název Velehrady, která se nachází přesně mezi výběžky Chřibů.

Nejkrásnějším místem na Slovácku

Pokud bychom měli zvolit to nejkrásnější místo celého Slovácka, Velehrady by určitě nezůstaly bez povšimnutí. Lidé se do těchto míst sjíždějí doslova z celé republiky. Pro své čarovné kouzlo si hotel Mlýn získal bezpočet každoročně se vracejících spokojených klientů.

Valentýnský pobyt se v této lukrativní lokalitě okamžitě proměňuje v láskyplnou romanci se špetkou originality a zasloužené péče. Místní gastronomie skrze švýcarské a české speciality okouzlí i tu nejnáročnější klientelu. Odneste si ze svého zamilovaného pobytu příjemné zážitky a doživotní vzpomínku na poklidnou lokalitu s profesionálním zázemím.

Kompletní nabídku valentýnských pobytů naleznete na https://www.vikendovepobyty.eu/valentynske-pobyty/

—————

Zpět