Romantické víkendové pobyty pro dva


Wellness pobyty pro vaše upracovaná těla

22.03.2013 12:42

wellness pobytyKaždý z nás, kdo se dennodenně zapojuje do pracovního procesu, by měl také myslet na to, že tělo potřebuje také čas na odpočinek, kterým nabere sílu a energii na další náročné dny. Odpočívat lze několika způsoby. Někomu stačí, když si odpoledne po práci sedne k televizi či se zaposlouchá do svého oblíbeného rádia, jiný si pro změnu volí pro odpočinek relaxační wellness pobyty v některém z českých hotelů.

Ideálním hotelem pro takovéto pobyty je luxusní krušnohorský Hotel Nástup, který je ozdoben čtyřmi hvězdičkami. Wellness pobyty jsou zde i přes vysoký komfort hotelu dostupné prakticky každému. Jakmile k hotelu dorazíte, nasajete neopakovatelnou atmosféru Krušných hor, kterou ještě umocní nabídka služeb, na něž se v Hotelu Nástup můžete těšit.

wellness pobyty v hotelu Nástup

Hotel disponuje fitness koutkem, saunou, tenisovým hřištěm či minigolfem. Na své si přijdou i milovníci koupání, a relaxace pod vodní hladinou, jelikož hotel nabízí svým hostům k využití moderní krytý bazén s vodopádem a masážními tryskami.

 Chci vědět více o wellness pobytu v Hotelu Nástup 

Jestliže bydlíte na Moravě a nechce se vám cestovat přes půl republiky do Krušných hor, ubytujte se ve čtyřhvězdičkovém Hotelu Kopanice, který též nabízí tělu velice příjemné wellness pobyty. Hotel, který se nachází přímo v chráněné krajinné oblasti Bílé Karpaty, vám nabídne klidné a čisté prostředí, komfortní vybavení pokojů a nedotčenou přírodu v jeho okolí.

wellness pobyty v hotelu Kopanicewellness pobyty v hotelu Kopanice

Hotel Kopanice vyhoví i svým aktivnějším hostům, kteří jistě využijí fitness, hotelovou tělocvičnu či projížďku kočárem taženém koňmi.

Chci více informací o wellness pobytu v Hotelu Kopanice

Své hosty rád přivítá i nově otevřený čtyřhvězdičkový hotel Albatros nabízející kvalitní wellness pobyty, díky kterým si vaše tělo nádherně odpočine. Hotel najdete v Jižních Čechách nedaleko Českého Krumlova. Hotel Albatros poskytuje svým hostům vysoký komfort za skvělou cenu v klidném a útulném prostředí.

wellness pobyty v hotelu Albatroswellness pobyty v hotelu Albatroswellness pobyty v hotelu Albatros

Chci znát podrobnosti wellness pobytu v hotelu Albatros

Kompletní nabídka víkendových pobytů naleznete na www.vikendovepobyty.eu

—————

Zpět